Ghid de pregatire despre sedinta foto pentru copii


Bine ați venit la ghidul meu de pregătire despre ședința foto pentru copii! Scopul meu este de a surprinde momente prețioase pe care le veți prețui ani de zile. Știu că uneori copiii pot fii imprevizibili, dar sunt pregătit pentru această provocare! Voi face tot posibilul să creez un mediu distractiv și relaxat, astfel încât copiii dvs. să poată străluci în fața aparatului foto. Haideți să creăm împreună niște amintiri frumoase!


Cand se face programarea?


Este recomandat ca sedinta sa fie programata cu aproximativ 4 saptamani inainte de ziua copilului, pentru a putea primi fotografiile pana la petrecerea “oficiala”.

Unde se afla studioul?


Studioul se afla in orasul Milton Keynes. Puteti verifica distanta si pe acest link. Mihai Gonguta – Photo Studio .

Ce trebuie sa aducem la sedinta foto?


Noi punem la dispoziţie ţinutele pentru copil care pot fi alese la studio, dar iţi recomand să aduci cu tine un rând de haine de schimb, suzeta, pampersi, jucaria preferata, o gustare rapida.Care sunt temele disponibile?


Avem o varietate foarte mare de teme pentru sedintele cu copii, iar acestea pot fi vizualizate aici.

Teme pentru sedintele cu copii

Toate pachetele cuprind doar o singura tema.

Ce se intampla la sesiunea cu copii?


Vom incepe cu 2-3 fotografii de familie iar apoi vor urma cadrele cu copilasul in tema aleasa in diverse tinute.

Cate fotografii primim?


Fotografiile finale sunt alese de catre voi dintr-o galerie care cuprinde toate fotografiile reusite. Fotografiile vor fi predate online in format digital (nu printate). Nu se predau fotografii needitate sau in format brut.

In cazul in care doriti mai multe fotografii peste pachetul ales, se poate opta pentru urmatorul pachet sau la pretul de 15 lire / fotografia.

Cine poate participa la sedinta?


La sedinta pot participa doar parintii si copii.

In cat timp sunt gata fotografiile?


Fotografiile vor fi predate pe link online in maxim 20 de zile lucratoare de la selectia facuta de voi. In cazul in care doriti sa primiti fotografiile in 72 de ore de la selectie, se percepe o taxa de 99 de lire.

Oferiti albume sau tablouri?


Avem o gama variata de albume si tablouri care sunt prezentate in studio, iar acestea se pot comanda extra de cei care isi doresc sa detina un print de calitate superioara. Preturile variaza in functie de dimensiuni si modele.

Albums & 3D Casting

Care este tinuta recomandata?


Recomand ca tinuta parintilor in cadrul sedintei sa fie una casual, in culori neutre, asortate sau negre, fara imprimeuri.Daca doriti sa folositi incaltaminte in studio , va voi ruga sa aduceti o alta pereche de incaltaminte. Nu se accepta incaltamintea cu care veniti de afara.

Sunt acceptate animalutele de companie in studio?


Din pacate din motive de igiena, nu sunt acceptate nici un fel de animalute de companie.

Cum putem face o rezervare?


Rezervarea sedintei se face in privat , in baza unui depozit de 50 de lire. Depozitul este nereturnabil in cazul in care nu va prezentati la sedinta programata. Restul de plata se poate face cash sau prin transfer bancar in ziua sedintei.

Ce inseamna editarea fotografiilor?


Fotografiile vor fi editate in stilul fotografului (lumina,umbre,culori,ten). Nu efectuam editari de genul: schimbari de fundal (decupari), modificari ale corpului.

Recomandari pentru :


Coafat & makeup:


Milton Keynes: – Elena Manea – Beauty Room

Se percepe o taxa suplimentara pentru sedintele cu gemeni sau tripleti?


Pentru sedintele cu gemeni / tripleti , pretul sedintei este cu 30% mai mare.

Va rog sa planificati din timp traseul si sa ajungeti la timp deoarece sunt zile in care sunt mai multe sedinte una dupa alta. Va recomand sa ajungeti cu 10-15 minute mai devreme. Pentru intarzierile de peste 20 de minute se percepe o taxa de 30 de lire (daca programul permite) sau sedinta este anulata.


Nu este permisa folosirea telefoanelor/aparetelor foto pentru a fotografia / filma in studio.


Daca mai sunt si alte intrebari, putem discuta in privat. Iti multumesc.