Sedinta foto copii – Info

Cand se face programarea?

Este recomandat ca sedinta sa fie programata cu aproximativ 4 saptamani inainte de ziua copilului, pentru a putea primi fotografiile pana la petrecerea “oficiala”.

Unde se afla studioul?

Studioul se afla in orasul Milton Keynes. Puteti verifica distanta si pe acest link Mihai Gonguta – Photo Studio .

Ce trebuie sa aducem la sedinta foto?

Noi punem la dispoziţie ţinutele pentru bebe care pot fi alese la studio, dar iţi recomand să aduci cu tine un rând de haine de schimb, suzeta, pampersi, jucaria preferata, o gustare rapida si un prosop.

Care sunt temele disponibile?

Avem o varietate foarte mare de teme pentru sedintele foto, iar  acestea pot fi vizualizate aici Teme – Sedinta foto copii .

Toate pachetele cuprind doar o singura tema.

Ce se intampla la sesiunea foto pentru copii?

Vom incepe cu 2-3 fotografii de familie iar apoi vor urma cadrele cu bebelusul in tema aleasa in diverse tinute.

Cate fotografii primim?

Fotografiile finale sunt alese de catre voi dintr-o galerie care cuprinde toate fotografiile reusite. Fotografiile vor fi predate online in format digital (nu printate). Din pacate nu se predau fotografii needitate sau in format brut.In cazul in care doriti mai multe fotografii peste pachetul ales, se poate opta pentru urmatorul pachet sau la pretul de 9 lire / fotografia.

Cine poate participa la sedinta?

La sedinta pot participa doar membrii familiei (parintii si copii).

In cat timp sunt gata fotografiile?

Fotografiile vor fi predate pe link online in maxim 20 de zile lucratoare de la selectia facuta de voi.In cazul in care doriti sa primiti fotografiile in 72 de ore de la selectie, se percepe o taxa de 99 de lire.

Oferiti albume sau tablouri?

Avem o gama variata de albume si tablouri care sunt prezentate in studio, iar acestea se pot comanda extra de cei care isi doresc sa detina un print de calitate superioara. Preturile variaza in functie de dimensiuni si modele.

Care este tinuta recomandata?

Tinuta parintilor in cadrul sedintei cu bebelusul va fi casual, in culori pastel, neutre, asortate sau negre, de preferabil uni, fara imprimeuri. Va recomand ca sosetele sa fie negre in cazul in care nu doriti sa faceti fotografiile cu incaltaminte.Daca doriti sa folositi incaltaminte in studio , aceasta trebuie sa fie curata pe talpa si fara pietricele sau suprafete taioase.Nu se accepta incaltamintea cu care veniti de afara.

Sunt acceptate animalutele de companie in studio?

Din pacate din motive de igiena, nu sunt acceptate nici un fel de animalute de companie.

Cum putem face o rezervare?

Rezervarea sedintei se face in privat , in baza unui depozit de 50 de lire. Depozitul este nereturnabil in cazul in care nu va prezentati la sedinta programata.Restul de plata se poate face cash sau prin transfer bancar in ziua sedintei.

Ce inseamna editarea fotografiilor?

Fotografiile vor fi editate in stilul fotografului (lumina,umbre,culori,ten). Nu efectuam editari de genul: schimbari de fundal (decupari), modificari ale corpului.

Se percepe o taxa suplimentara pentru sedintele cu gemeni sau tripleti?

Pentru sedintele cu gemeni / tripleti , pretul sedintei este cu 30% mai mare.

Va rog sa planificati din timp traseul si sa ajungeti la timp deoarece sunt zile in care sunt mai multe sedinte una dupa alta. Va recomand sa ajungeti cu 10-15 minute mai devreme. Pentru intarzierile de peste 20 de minute se percepe o taxa de 20 de lire (daca programul permite) sau sedinta este anulata.

Nu este permisa folosirea telefoanelor/aparetelor foto pentru a fotografia / filma in studio.

Daca doriti sa vizualizati mai multe fotografii de la sedintele foto cu copii, puteti accesa web site-ul meu aici.

image/svg+xml

Menu

Follow me