Help & FAQ

Frequently Asked Questions

În toate ședințele foto din studio cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie, părinți + copii.

Fotografiile vor fi predate in maxim 6 saptamani din momentul in care a fost facuta selectia.

Încercați să ajungeți la studioul foto cu 10-15 minute înainte de ora stabilită în programare.

Numarul fotografiilor livrate difera in functie de pachetul ales.  Acestea vor fi editate si livrate printr-un link online. Nu veti primi fotografii needitate / raw deoarece acestea nu reflecta munca mea finala. Aveti posibilitatea de a solicita fotografii extra peste cele oferite in pachet, contra cost.

Pentru siguranta tuturor bebelusilor nu acceptam animale de companie in studio.

Pentru sedintele de familie, cuplu, smash the cake programarea se face cu minim 4 saptamani inainte. Pentru sedintele de maternity programarea se face pentru saptamanile 28-34, asa ca iti recomand sa programezi sedinta de la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina. Pentru sedintele de nou nascut putem discuta din timpul sarcinii iar la 1-3 zile dupa nastere, unul dintre voi fixeaza impreuna cu mine data exacta.

Studioul se afla in Milton Keynes , United Kingdom.

Da, puteti opta pentru anumite decoruri din cele prezentate in portofoliu. Imi puteti trimite fotografia cu decorul dorit cel tarziu cu 3 zile inainte de sedinta foto.

During your photography session , the photographer will be the ONLY person permitted to take photos. Parents, friends, family, and anyone else attending the session is NOT permitted to take any photo with cameras, camera phones, tablets, etc, and must be informed of this rule.

Sedinta foto se achita integral la final , prin transfer bancar sau cash.

Tinuta parintilor in cadrul sedintei cu bebelusul va fi casual, in culori pastel, neutre, asortate sau negre, de preferabil uni, fara imprimeuri. Pentru sedintele de maternity / familie puteti aduce si dvs rochite preferate, o camasa sau daca aveti obiecte de decor pe care doriti sa le includeti in cadrul sedintei foto, cu o poza trimisa in prealabil.  Este recomandat sa aduceti incaltaminte cu toc sau cat mai comoda, curata pe talpa . Pentru sot puteti aduce o camasa in plus.

LATEST NEWS

our stories

image/svg+xml

Menu

Follow me

Open chat
1
Hello,
How can I help you?