Help & FAQ

Frequently Asked Questions

În toate ședințele foto din studio cu nou născuți sau copii sunt incluse câteva cadre de familie.

It takes up to 20 working days after your selection, to finish your photos.

Încercați să ajungeți la studioul foto cu 10-15 minute înainte de ora stabilită în programare.

Numarul fotografiilor livrate difera in functie de pachetul ales.  Acestea vor fi editate si livrate printr-un link online. Nu veti primi fotografii needitate / raw deoarece acestea nu reflecta munca mea finala. Aveti posibilitatea de a solicita fotografii extra peste cele oferite in pachet, contra cost.

Unfortunately, I do not accept pets in the studio, for safety purposes.

Pentru sedintele de familie, cuplu, cake smash programarea se face cu minim 4 saptamani inainte. Pentru sedintele de maternity programarea se face pentru saptamanile 28-34, asa ca iti recomand sa programezi sedinta de la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina. Pentru sedintele de nou nascut putem discuta din timpul sarcinii iar la 1-3 zile dupa nastere, unul dintre voi fixeaza impreuna cu mine data exacta.

Pentru sedintele cu gemeni / tripleti , pretul sedintei este cu 30% mai mult.

My studio is located in Milton Keynes.

Da, puteti opta pentru anumite decoruri din cele prezentate in portofoliu.

During your photography session, the photographer will be the ONLY person permitted to take photos. Parents, friends, family, and anyone else attending the session is NOT allowed to take any photo with cameras, camera phones, tablets, etc, and must be informed about this rule.

Sedinta foto se achita integral la final , prin transfer bancar sau cash.

Tinuta parintilor in cadrul sedintei cu bebelusul va fi casual, in culori pastel, neutre, asortate sau negre, de preferabil uni, fara imprimeuri. Pentru sedintele de maternity / familie puteti aduce si dvs rochite preferate, o camasa sau daca aveti obiecte de decor pe care doriti sa le includeti in cadrul sedintei foto, cu o poza trimisa in prealabil. Pentru sot puteti aduce o camasa in plus.

image/svg+xml

Menu

Follow me